Revistas y blogs

Surtdecasa Girona

Els jocs de taula, la proposta d'oci de moda.

La revista digital Surtdecasa nos visitó para hacer un reportaje sobre los juegos de mesa en Girona.

Aquesta tradicional forma d'oci cada vegada és més coneguda i compartida pels ciutadans catalans. Les comarques gironines no són una excepció.

17190 UniverSalt

Jugant a Via Lúdica

La revista de Salt nos dedicó un reportaje en su número 10.

És tot un encert poder trobar un lloc on anar a jugar en família, petits i grans, un espai socialitzador entre desconeguts, amb un joc de taula com a excusa i si, a més, algú pot explicar-te les normes, facilitar-te les estratègies i oferir-te una explicació entenedora del joc en qüestió, què més es pot demanar?

-17190 UniverSalt

TimeOut

Jocs i joguines a Girona

La revista digital TimeOut nos recomendó como una de las tiendas para renovar el baúl secreto de juegos. También nos tiene dedicado un pequeño artículo.

La clau de l'èxit: la passió per la feina ben feta, l'amor per passar-ho bé al voltant d'una taula gaudint una partida rere l'altra i la set per descobrir les novetats del sector.

-TimeOut Girona 

Blog de la biblioteca Miquel Martí i Pol (Sant Gregori)

Sessions familiars amb Via Lúdica. Jocs moderns

La biblioteca de Sant Gregori ha sido el espacio de diferentes sesiones de juego. Cada año que hemos organizado un taller nos han dedicado un artículo.

Pares o mares o avis i àvies jugant amb els seus fills/es i néts i netes, amics i amigues, al voltant d'una taula. De forma gairebé intuïtiva tothom es va anar posant segons les seves preferències. Gaudint de la presència de l'altra. Interactuant.

- Blocteca de Sant Gregori

Bloc del CEIP El Gegant del Rec

Els nens i nenes de primer hem anat a Via Lúdica

El Colegio el Gegant del Rec suele visitarnos cada año y en una ocasión publicó en su blog un reportaje gráfico de la sesión.

Ens van ensenyar diferents jocs i ens va agradar molt. Alguns dels jocs els tenim a la classe, els Reis ens els van portar. Ara ja sabem com jugar-hi!!! Estem molt contents!

- Bloc del CEIP El Gegant del Rec

Giropekes

Via Lúdica

El espacio Giropekes nos dedica una pequeña reseña dentro de su espacio webs amigas.

Perquè és un ambient saludable, on ho donen tot perquè trobeu el millor joc per la vostra família des del RESPECTE i la PROFESSIONALITAT, adjectius que els caracteritzen.

- Giropekes