Bases dels tornejos de Star Realms de Via Lúdica

1. Joc

Els tornejos de Star Realms de Via Lúdica es faran sempre amb la baralla inicial del joc sense cap carta promocional ni expansió.

2. Format del torneig

El tornejos consistiran en tres rondes classificatòries i una ronda final sense límit de temps.

2.1. Inscripcions

Les inscripcions es realitzaran sempre a través del nostre e-mail info@vialudica.com, a la mateixa botiga o per telèfon. No s’acceptarà cap inscripció per cap altra via.

La inscripció no és ferma fins el pagament de la mateixa i queda anul·lada en cas d’incompareixença a l’inici del torneig.

En cas d’anul·lació d’una inscripció, només es reemborsarà si l’anul·lació té lloc 48 hores abans de l’inici del torneig.

Via Lúdica ofereix un màxim de 8 places per a aquests tornejos.

3. Rondes classificatòries

Les rondes no tindran límit de temps. Es jugarà una única partida.

3.1. Jugadors per taula

Es dividirà als jugadors en diferents taules per cada ronda. Els enfrontaments seran sempre 1 vs 1.

L’assignació de taules per a la primera ronda es farà de forma completament aleatòria i sempre es prioritzarà que els jugadors que hagin assistit junts al torneig no s’enfrontin en aquesta ronda.

En cas de que el número de jugadors sigui imparell, un jugador a l’atzar obtindrà un BYE.

3.2 Puntuació

Després de cada ronda, el jugador que hagi estat declarat vencedor serà l’encarregat de donar el resultat a l’organització. Els jugadors obtindran punts de torneig en base als següents criteris:

  • Victòria: 5 punts
  • Derrota: 0 punts

Si hi ha un jugador amb un BYE, aquest obtindrà una victòria.

3.3 Pas a la següent ronda

Després de cada ronda els jugadors seran classificats de la següent forma:

  • En primer lloc en funció dels punts de torneig aconseguits.
  • En segon lloc en funció de la suma total de punts de torneig dels seus rivals.
  • En cas d’empat entre els dos factors, els jugadors es classificaran de forma aleatòria.

La classificació es penjarà després de cada ronda per tal de que els jugadors puguin revisar la seva posició i que les dades són correctes.

La taula en la que cada participant jugarà la següent ronda ve determinada per la seva posició en la classificació general. Els emparellaments es faran entre jugadors amb punts similars (habitualment igual número de victòries).

El jugador que estigui pitjor classificat s’emportarà un BYE.

Nota: A l’hora de fer els emparellaments sempre es prioritzarà que cap jugador hagi de repetir un enfrontament i que cap jugador no obtingui més d’un BYE.

4. Final

Desprès de les rondes classificatòries, els dos jugadors millor classificats s’enfrontaran en una . El guanyador d’aquesta ronda serà el guanyador del torneig.

5. Premis

Els tornejos de Star Realms de Via Lúdica sempre comptaran amb kit oficial de premi consistent en vuit cartes promocionals (una per a cada participant) i dues cartes Premium que seran pels dos finalistes. La recaptació dels tornejos de Via Lúdica es repartirà  de forma íntegra entre els guanyadors en forma de xec botiga després d’haver descomptat el preu del kit.

Dies abans de cada torneig i al principi del mateix sempre s’anunciarà en què consistiran els premis.

6. Etiqueta

Via Lúdica es reserva el dret d'admissió  en tots els seus tornejos.

6.1. Interpretació de components i regles

Les partides dels tornejos de Star Realms es jugaran sempre segons les normes oficials del joc més actuals i l’últim FAQ publicat a la pàgina oficial del joc. Durant el torneig qualsevol disputa en quant a normes es saldarà segons el que disposi aquest document.

L'organització és l’autoritat definitiva en el que respecta a les interpretacions de les normes.

6.2. Conducta poc esportiva

Els jugadors s’han de comportar de forma respectuosa i madura tant amb els participants en el torneig com amb la resta d’usuaris de Via Lúdica.

Via Lúdica  té plena potestat per expulsar del torneig a jugadors amb conductes poc esportives.

La confabulació entre jugadors per manipular les puntuacions queda terminantment prohibida. L’intent per part de jugadors de pactar un resultat per aconseguir un benefici resultarà en l’expulsió immediata del torneig.

6.3. Públic

Durant les partides de torneig, el públic no es podrà aconsellar ni fer comentaris que puguin alterar el transcurs de la partida.