10 jocs que tothom hauria de provar

Versió dels nostres usuaris

Fa un temps us vam presentar la nostra llista de jocs imprescindibles que tothom hauria de provar. Va ser una de les nostres publicacions de més èxit i en volem fer una nova edició, però en aquesta ocasió volem que sigueu vosaltres els que feu les recomanacions.

Quins  jocs són els que creieu que tothom hauria de provar? Podeu dir-nos només un, dos, tres o els que vulgueu. Recopilarem totes les vostres propostes i les presentarem en un format d’article: 10 jocs que tothom hauria de provar. Versió dels nostres usuaris.

Com que la idea d’aquest llistat és que els jocs siguin accessibles per a tothom, els jocs que ens proposeu han de complir amb aquestes dues condicions:

  • Ha d’estar publicat en català o en castellà.
  • La seva complexitat no ha de ser elevada. Per establir un criteri comú per a tothom farem servir la característica “Weight” o duresa o pes que fa servir la www.boardgamegeek.com, la base de dades més gran del món sobre jocs de taula. La duresa d’un joc no pot ser superior a 2,5.

Pots enviar-nos les teves propostes a info@vialudica.com o, si ho prefereixes, pots contactar amb nosaltres a través del formulari del nostre web, o a través de Facebook o Twitter. Teniu temps fins el 31 de març.

Contacta amb nosaltres a través del formulari de contacte.

10 jocs que tothom hauria de provar.

La nostra selecció.

10 jocs que tot nen hauria de provar.

La nostra selecció infantil.

Subscriu-te a la nostra Newsletter!

La millor manera d'estar al dia de totes les novetats de Via Lúdica.