10 jocs per als que volen anar més enllà

Busquem les vostres propostes

La llista de les vostres recomanacions s’ha convertit ràpidament en una de les publicacions de més èxit de Via Lúdica! Us estem molt agraïts per la vostra participació i us volem demanar la vostra col·laboració una vegada més.

Mentre recollíem les propostes s’ha generat molta conversa al voltant de la limitació de duresa que vam imposar. La idea era fer una llista de jocs fàcils d’explicar i assequibles per a qualsevol que els volgués provar independentment de la seva experiència en el món del joc de taula. Com que hem vist que molts dels vostres favorits s’han quedat fora per la seva complexitat, us proposem elaborar una nova llista. Ara sense límit de duresa! Us presentarem les vostres propostes en un nou article: 10 jocs per als que volen anar més enllà. Versió dels nostres usuaris.

Volem les vostres propostes de jocs per als que no s’espanten amb les regles complexes, per als que es llegeixen els manuals de més de trenta pàgines com si res o per als que s’atreveixen amb partides de més de dues hores! Només posem una condició:

  • Els jocs proposats han d’estar publicats en català o castellà.

Pots dir-nos només un, dos, tres o tots els que vulguis. Envia’ns les teves propostes a info@vialudica.com o, si ho prefereixes, en les pots fer arribar a través del formulari del nostre web, a través de Facebook o Twitter o omplint la butlleta que tenim a la botiga. Tens temps fins el 31 de maig.

Contacta amb nosaltres a través del formulari de contacte

10 jocs que tothom hauria de provar.

La vostra selecció.

10 jocs que tothom hauria de provar.

La nostra selecció.

10 jocs que tot nen hauria de provar.

La nostra selecció infantil.

Subscriu-te a la nostra Newsletter!

La millor manera d'estar al dia de les novetats de Via Lúdica.