Descobreix Conquest

El joc de cartes ambientat en l'univers Warhammer 40.000

Un joc de conflictes bèl·lics en un futur despiadat

Warhammer 40.000 Conquest és un joc de cartes en el que dos jugadors lideren exèrcits formidables enfrontats entre sí en una campanya bèl·lica pel control del sector Traxis, una antiga regió de la galàxia repleta de recursos i tecnologies arcanes.

Cada planeta es classifica segons el tipus d'avantatge que proporciona per la campanya bèl·lica: Material, Defensa estratègica i Tecnologia. El primer jugador en controlar tres planetes amb un avantatge en comú guanya la partida.

Un joc més tàctic

A Conquest no hem de pensar només en desplegar les nostres tropes per lluitar contra l’exèrcit del rival sinó que haurem de planejar en quins planetes les desplegarem. Moltes vegades renunciarem a un planeta per guanyar futures batalles.

Tria el teu senyor de la guerra i munta la teva baralla

Les baralles s'articulen al voltant de la figura del senyor de la guerra. Un general que participarà en el combat i ens donarà habilitats especials. Aquests venen sempre acompanyats dels seus esquadrons distintius. Cartes que sempre s'hauran d'incloure en una baralla que els continguin.

Joc de format Living Card Game. En els packs d'expansió venen totes les cartes de la col·lecció.

Vine i aprèn a  jugar!

Dimecres és el dia Conquest! Visita'ns i descobreix aquest genial joc de cartes.

Contacta amb nosaltres