Presentació Guilds

04/21/2018 10:00 a.m. to 04/21/2018 08:00 p.m.

Via Lúdica
Salt (Girona), Espanya

Guilds

Un joc novetat de Last Level

Han passat més de 30 anys des de la sagnant Guerra dels Set Regnes i el regne d’Andreis experimenta una època de gran expansió, gràcies en part a la seva ubicació central, transformada ràpidament en un important encreuament comercial.

Nous camins han estat construïts en un regne, i una nova ciutat, fundada com punt de reunió, ha crescut tant ràpidament que el Rei ha decidit convertir-la en capital i construir-se un nou palau.

La ciutat ja va comptar amb varis grups d’artesans, però és ara quan neixen els Gremis, amb més amplitud, potència i competitivitat entre ells. Amb l’objectiu d’obtenir el favor del Rei, els Gremis reuneixen a aquells de més prestigi entre ells, sense mencionar aquells que poden aportar la major afluència de diners o talent útil.

Quin millor lloc que la plaça central per trobar nous membres? Davant d’aquesta afirmació, cada Gremi col·loca les seves paradetes en la plaça cada setmana, convidant amb regals a aquells que consideren d’interès perquè s’enllistin. Considerant que aquests regals costaran moltes monedes de plata no es tracta d’una inversió barata.

Cada Gremi ha de construir la seva Caserna, gastant grans sumes d’or per expandir-la amb luxoses habitacions per als seus membres. Per si això no fos suficient, els Gremis han de tenir en compte l’opinió del Rei sobre el que és important per merèixer la seva aprovació.

Aconseguiràs que el teu gremi destaqui i es converteixi en el més important d ela ciutat? Fins a on estaràs disposat a arribar per guanyar el favor del Rei?

Dissabte 21 d'abril

Edat: 10+

Hora inici: Tot el dia

Activitat gratuïta a càrrec de Via Lúdica.

Durant tot el dia es faran partides de demostració del joc.

On

Via Lúdica
Carrer Pere Coll i Güitó 14
    17190 Salt (Girona)
    Espanya
972982540
info@vialudica.com

Quan

De 04/21/2018 10:00 a.m.
Fins 04/21/2018 08:00 p.m.

Organitzador

Via Lúdica
972982540
info@vialudica.com

Xarxes socials

Participa a Twitter

Descobreix que es diu sobre aquesta activitat, i uneix-te.

Utilitza aquest hashtag: #vialudica

Subscriu-te a la nostra Newsletter!

La millor manera d'estar al dia de les novetats i activitats de Via Lúdica