Presentació Dead Man's Doubloons

04/21/2018 10:00 a.m. to 04/21/2018 08:00 p.m.

Via Lúdica
Salt (Girona), Espanya

Dead Man's Doubloons

Un joc de pirates. Novetat de TCG Factory.

Benvingut a Dead Man’s Doubloons, un joc de taula d’acció en el que els jugadors prenen el paper d’un llegendari capità pirata decidit en ser el primer en trobar les fabulosos riqueses en el tresor enterrat. Retalls de mapes del tresor, doblons d’or, precioses joies i la reputació dels rivals pot ser robada! Un cop s’ha desenterrat el tresor, els capitans tornen a les seves naus per enfrontar-se en una batalla èpica a alta mar.

Quan comença el joc, els vaixells pirata lliuren escaramusses mentre naveguen els esculls que rodegen l’illa misteriosa, buscant desesperadament mapes del tresor i saquejant tot el que poden. Mentrestant, el capitans dels vaixells amb els seus grups d’assalt segueixen algun dels possibles camins al tresor enterrat, descobrint més perills i riqueses. Només els capitans més savis seran capaços de trobar i desenterrar el tresor llegendari.

Un cop han aconseguit el seu botí, els capitans tornen als seus vaixells per entaular la batalla final. Les naus derrotades es converteixen en vaixells fantasma amb tresors maleits, tot i que amb una estratègia cuidada encara poden fer-se amb la victòria. Un cop els capitans s’han desfet dels seus enemics i han esgotat totes les opcions, el joc acaba i el pirata més ric guanya!

Dissabte 21 d'abril

Edat: 10+

Hora inici: Tot el dia

Activitat gratuïta a càrrec de Via Lúdica.

Durant tot el dia es faran partides de demostració del joc.

On

Via Lúdica
Carrer Pere Coll i Güitó 14
    17190 Salt (Girona)
    Espanya
972982540
info@vialudica.com

Quan

De 04/21/2018 10:00 a.m.
Fins 04/21/2018 08:00 p.m.

Organitzador

Via Lúdica
972982540
info@vialudica.com

Xarxes socials

Participa a Twitter

Descobreix que es diu sobre aquesta activitat, i uneix-te.

Utilitza aquest hashtag: #vialudica

Subscriu-te a la nostra Newsletter!

La millor manera d'estar al dia de les novetats i activitats de Via Lúdica