Descobreix

Jocs de taula, jocs competitius i rol

Administrador

Triar un joc no sempre és fàcil. Normalment són moltes les preguntes que ens fem i a Via Lúdica sempre busquem la millor manera d’ajudar-vos a respondre-les.

M'agradarà?

Els jocs de la nostra llista de jocs oberts estan sempre disponibles per provar. Només us demanem que ens aviseu prèviament si necessiteu que us expliquem un joc que requereixi d’explicació o muntatge llarg.

Li agradarà al meu grup?

Sempre podeu venir en grup a provar el joc i així n’estareu segurs.

I si vull provar un joc i no tinc amb qui fer-ho?

Per aquest motiu engeguem una nova iniciativa. Cada dilluns penjarem una publicació a Facebook i a Twitter destinada a què ens feu les vostres propostes de joc pel divendres a la tarda de la mateixa setmana. D’aquesta manera els divendres tarda es poden emplenar amb les vostres propostes i podeu trobar jugadors per un joc.

Què és un joc competitiu?

Els jocs competitius són els grans desconeguts dins del món del joc de taula. Són els jocs que estan pensats perquè es gaudeixin al 100 % assistint a tornejos. Exemples de jocs d’aquest estil que hi ha a Via Lúdica són Dice Masters, X-Wing, Juego de Tronos LCG 2a Edición i Conquest.

No he jugat mai a un joc d'aquestes característiques, és per a mi?

Tothom es pot acostar a un joc competitius. A Via Lúdica vetllem perquè l’experiència de tots els jugadors sigui satisfactòria i es creï un bon ambient que afavoreixi a la comunitat. No cal ser un expert per participar en un torneig. Tothom et donarà un cop de mà.

Tindré amb qui jugar-lo?

Aquesta és la qüestió que més preocupa a la majoria de jugadors abans d’endinsar-se en un joc. A Via Lúdica sempre pots trobar jugadors dels jocs que oferim en joc organitzat, però no sempre és fàcil coincidir. Per aquest motiu destinarem cada dia a uns jocs concrets per facilitar que els jugadors es puguin trobar. Aquests dies també ensenyarem a jugar. No cal conèixer el joc per poder venir.

Com sempre es pot venir sempre que es vulgui a utilitzar el nostre espai. El dia que indiquem és per facilitar les reunions de jugadors.

Dice Masters: Dimarts

Conquest i Juego de Tronos: Dimecres

X-Wing: Dijous

M’agradaria provar un joc dels que encara no teniu. El podeu portar?

Si esteu interessats en algun joc que veieu que altres llocs està funcionant i us agradaria que féssim tornejos només heu de contactar amb nosaltres. Valorarem les vostres propostes per incloure-les en la nostra oferta de joc organitzat.

Què és un joc de rol?

Un joc de rol és un joc en el que els jugadors interpreten un paper. És semblant a una narrativa col·lectiva en la que un jugador assumeix el paper de director de joc portant la narració de l’aventura.

Ens encanta la pàgina dedicada als jocs de rol dins de la web del ministeri d’educació del govern d’Espanya.

M’agradaria provar-ho. Amb qui podria jugar?

A Via Lúdica engegarem nous grups de rol. A part de les sessions úniques que tenim alguns dissabtes al matí, divendres al matí serà el dia del rol a Via Lúdica. No cal ser un expert. Si vols participar en una partida com a jugador o organitzar-ne una com a director de joc només ens ho has de dir a info@vialudica.com i et buscarem un lloc.

Els jocs de rol segons el ministeri d'educació

Tens alguna pregunta?

Contacta amb nosaltres!

Contacta